میوه عناب کاربردهای زیادی در طب سنتی ایرانی بهعنوان داروی ضدسرفه، ملین و کاهنده فشار خون دارد. این میوه در طب سنتی در ترکیب با سایر داروهای گیاهی برای درمان سرماخوردگی، آنفولانزا و سرفه استفاده میشود.
عناب به دلیل خواص ضد التهابی که دارد به صورت جوشانده میتواند در درمان بسیاری از عوارض سرماخوردگی مانند سرفه کمک کننده باشد.
همچنین، در بخشهایی از آسیا که عناب بیشتر رشد میکند، آن را معمولاً خشک و برای تولید آبنبات و پخت دسر از آن مصرف میکنند.
هیچ مطالعه ای بر روی انسان انجام نشده است که شواهد قطعی برای همین موضوع ارائه دهد. اما خوردن یک مشت عناب در مواقعی که استرس خاصی دارید ضرری ندارد.
همچنین افرادی که دارای بیماریهای خاص هستند، بهتر است قبل از مصرف عناب با پزشک خود مشورت داشته باشند.
به همین علت توصیه میشود که احتیاط را رعایت کرده و از این میوه تنها در غذاها استفاده کنید.
به خاطر بسپارید که مهمترین و بیشترین خواص عناب تازه به دلیل وجود ترکیبات آنتی اکسیدان در این میوه است.
همچنین یادآوری شده است که زیاده روی در خوردن عناب باعث کم شدن غرایز جنسی میشود و عناب در اشخاص سرد مزاج، تولید گاز و نفخ میکند و این گونه افراد باید عناب را با مویز میل نمایند تا به عنوان مصلح آن عمل کند.
همچنین در برخی بررسیها به تأثیر پلی ساکارید موجود در عناب بر تقویت دیواره داخلی روده موش صحرایی مبتلا به کولیت (التهاب روده مزمن) تأکید شده است.
همانگونه که ملاحظه میشود، حتی عناب تازه نیز بهطور کلی ویتامین نسبتا اندکی دارد اما مواد معدنی آن فراوان است.
دانلود برنامه × سوال خود را در اپلیکیشن گهواره از مادران دیگر بپرسید ×
عصاره عناب سرشار از فنولیک است که فعالیت آنتی اکسیدانی آن را افزایش می دهد. این بدان معناست که آنزیم های آنتی اکسیدانی موجود در عناب با سرعت بیشتری برای خلاص شدن از شر رادیکال های آزاد و کاهش خطر سرطان خاصیت عناب خشک کار می کنند.
عناب دارای خواص بینظیری است که میتواند به شما کمک بسیاری کند و مشکلات زیادی را رفع نماید، بنابراین خوردن این میوه به جز در مواردی که ایجاد تداخل میکند، میتواند بسیار مفید و سازنده باشد و نباید از آن غافل شد.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *